torsdag 26 mars 2009

Leila Hamilton - Hurra vad du är bra!


Ack, hör du! Följ min tanke: Leila Lindholm http://www.leila.se/, ni vet "Leilas mat", har ett eget månadsmagasin. Första numret kommer ut 31 mars http://www.leilascountryliving.se/. Leila har gjort ett gäng kokböcker i lite Nigella-stil. Hon har gjort tv-program i flera omgångar och nu ser vi henne i TV4+ i bästa "Jamie på landet"-stil. Kronan på verket är Leilas Country Living, där hon likt Martha Stewart, lär oss bädda och baka kakor. Och liksom jag är fascinerad av Martha, så är jag också fascinerad av Leila. Same same, but different.

Här fortsätter min tanke: Leila...Jamie Oliver... I London finns en florist som heter Orlando Hamilton (schyst namn, nes pas?). Orlando kallas på hemmaplan för blomstervärldens Jamie Oliver. Mest för någon sorts likhet i energi och utstrålning. Same same, but different.

Herr Hamilton http://www.orlando-hamilton.com/ har chirrat blommor till Madonna och Tony Blair. Among others. När jag träffade honom för en massa år sedan låg hans lilla butik just off Carnaby Street. Killen var trevlig och pratglad och medryckande och positiv och avslappnad och inspirerande....
Ack, se där! Tog tankeslingan slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar